Пинчер Нинджа Вто Мар 24, 2009 3:42 am
-Тва че са легендарни покемони не значи че не можем да ги набием нали? Хайде, Лукарио, изсмукващ удър на Диалга, влез под земята и направи силна лапа на Палкия! Майтиена, докато Диалга е още малко зашеметена направи и сенчеста лапа и я забий в земята, обърни се към Палкия и тъмен пулс докато е във въздуха! Алаказам, ако атакуват Лукарио, Майтиена или Хонтър направи им отблъскващ щит! Хонтър, ти продължи с размножаването и половината от вас обстрелвайте със сенчести топки, а другите тровете с гас тия мазни легенди! Няма да се предадем! Ше има яко кеч!!!! Нали за това дойдохме тук?!
Покемоните за развихриха още повече заради трейнъра си, който беше ентусиезиран.
-Ако стане нещо, Хонтър ти поемаш новодошлите! Алаказам, знам че можеш да хийлваш, опитай се да хийлваш сички тук, ако им стане нещо!
Битката се развихряше, пещерата се тресеше, падаше прах. Шаво се чудеше "Какво ли правят другите? Какво ми пука?! Нека си правят квото си знаят, аз имам много по важна битка!!!". Дори в този момент той осаваше горд и не падаше духом, нито пък покемоните. Явно ги беше тренирал добре, за което се радваше много. Явно и те го обичаха.
-Продължавайте момчета, само така!......